Ministrul Economiei, consiliat de duh şi sex

Consilieri numai unul şi unul la Ministerul Economiei. Unul dintre ei are studii teologice şi poate eventual sfinţi şedinţele de minister. Mai mult, o consilieră este... expertă în relaţii de cuplu. Asta în condiţiile în care ministerul este responsabil de domenii precum energia, industria sau comerţul.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 10:48
Ministrul Economiei, consiliat de duh şi sex

Ministrul Economiei, Lucian Bode, are nu mai puţin de 15 consilieri personali. Dintre aceştia, cel responsabil cu imaginea ministrului are studii în teologie.

Este vorba de Silviu Mănăstire, care a absolvit un liceu cu profil teologic la Cluj. Consilierul de imagine al lui Bode a făcut însă carieră în jurnalism, dar şi în afaceri. Problema este că a uitat să menţioneze, în declaraţia de interese, una dintre firmele în care este implicat.

„Compania nu este funcţională, a fost înfiinţată, dar nu a avut niciun fel de activitate. Am înfiinţat-o pentru un proiect la Oradea care nu s-a mai concretizat”, s-a justificat Mănăstire.

Pe lista consilierilor personali ai lui Bode se regăseşte şi o doamnă cu o pregătire destul de specială pentru un minister care se ocupă cu marile privatizări, de exemplu.

Consilierul Adriana Slav este specializată în… sexualitate, relaţii de cuplu şi consumul de droguri. Exact ceea ce trebuie pentru a fi numită şi în două consilii de administraţie la companii energetice din subordinea ministerului, aşa cum reiese din declaraţia sa de interese.