Ministrul Educaţiei anunţă noi materii opţionale: „Eu şi scena”, „Teatrul şi noi”, „Laboratorul de teatru”

Ministrul Educaţiei a anunţat noi materii opţionale, în învăţământul preuniversitar. Monica Anisie a participat la deschiderea anului universitar 2020-2021, la ceremonia organizată de Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale".

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 07:50
Ministrul Educaţiei anunţă noi materii opţionale: „Eu şi scena”, „Teatrul şi noi”, „Laboratorul de teatru”

Ministrul Educaţiei a declarat la deschiderea anului universitar că la clasele a III-a și a IV-a, elevii vor putea studia disciplina „Eu și scena”, la clasele a VI-a și a VII-a materia „Teatrul și noi”, iar la clasele a X-a și a XI-a „Laboratorul de teatru”. 
Monica Anisie participă la deschiderea anului universitar 2020-2021, la ceremonia organizată de Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”.

„Universitatea Națională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” a propus în acest an școlar Ministerului Educației introducerea în curriculum la decizia școlii a unei discipline din domeniul artei teatrale. MEC a aprobat prin ordin de ministru ca elevii sa studieze la clasele a III-a și a IV-a disciplina „Eu și scena”, la clasele a VI-a și a VII-a disciplina „Teatrul și noi”, la clasele a X-a și a XI-a „Laboratorul de teatru”

Ca profesor de Limba și literatura română și ministru, consider că acesta este un moment important pentru educație. Știu că acest nou an universitar este unul aparte. Numai împreună putem consolida România educată”, a declarat Monica Anisie la deschiderea anului universitar. 

Citeşte şi Bani mai mulţi pentru studenţi. Ministrul Educaţiei măreşte subvenţia pentru cămine şi cantine