Ministrul Finanțelor, anunț de ultimă oră despre carantinarea României: „Singura variantă de a scăpa de pandemie…”

În contextul creșterii incidenței Covid, s-a tot vorbit în spațiul public despre posibilitatea carantinării totale a României. Ministrul interimar al Finanțelor le dă asigurărilor românilor că nu va băga țara în faliment și nu va închide economia.

09 oct. 2021, 19:48
Ministrul Finanțelor, anunț de ultimă oră despre carantinarea României: „Singura variantă de a scăpa de pandemie…”

Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, reacționează la insistențele lui Vlad Voiculescu, președintele USR București, cu privire la declararea carantinei totale în România. Vîlceanu acuză USR că vrea să bage țara în faliment și promite că economia nu va fi închisă.

„USR vrea LOCKDOWN ! USR vrea șomaj, faliment și sărăcie. În pragul iernii, USR vrea să lase românii fără loc de muncă și să închidă companiile!

Mesajul meu este clar : NU VOM ÎNCHIDE ECONOMIA!

Trebuie să înțeleagă și USR și PSD, că singura variantă de a scăpa de pandemie este vaccinarea și să participe activ alături de noi la campania de vaccinare.

USR are tupeul să jignească angajații din DSU, Ministerul Sănătății, INSP și DSP-uri, după ce a avut 2 miniștri ai Sănătății, care s-au întrecut în incompetență, au sabotat campania de vaccinare, la fel cum a făcut AUR, au dat datele personale ale românilor către diferite ONG-uri și acum ne spun cum ar fi trebuit să fie România în LOCKDOWN”, scrie Dan Vîlceanu pe Facebook.

Citiți și Prefectul Capitalei, anunț de ultimă oră după creșterea incidenței: Poliția și Jandarmeria vor intensifica verificările

Incidența crește pe zi ce trece în țară! Peste 12 la mia de locuitori în Capitală

România a înregistrat din nou aproape 300 de decese din cauza COVID-19 şi peste 14.000 de noi cazuri de infectări, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Incidența în toate localitățile din țară este de peste 3 la mia de locuitori.

Orașul Bragadiru, din județul Ilfov, are cea mai mare incidență, de 17,76 la mie. Bucureștiul a ajuns astăzi la 12,65 la mie, Timișoara la 11,97, Cluj-Napoca la 9,58, Iași la 8,55.

Lista localităților cu incidența mai mare sau egală cu 3