Ministrul Finanțelor, declarație halucinantă în plină criză energetică! “Ar trebui să ducem economiile…”

În plină criză energetică, ministrul Finanțelor a făcut o declarație halucinantă. Adrian Câciu le recomandă românilor să înceapă să investească la bursă sau să cumpere titluri de stat.

17 feb. 2022, 20:28
Ministrul Finanțelor, declarație halucinantă în plină criză energetică! “Ar trebui să ducem economiile…”

Chiar dacă Guvernul nu a venit nici până acum cu soluții pentru salvarea sutelor de mii de români care nu fac față facturilor, Adrian Câciu le recomandă românilor să înceapă să investească la bursă sau să cumpere titluri de stat.

CITEȘTE ȘI: Adrian Câciu, anunț de ultimă oră legat de criza energetică! “Cred că săptămâna viitoare Guvernul va veni cu un mix de măsuri”

„Ar trebui să ducem economiile şi din perspectiva populației şi a companiilor mici nelistate bursier, să ducem mult mai mult capital către zona de investiții active.

CITEȘTE ȘI: Adrian Câciu vorbeşte despre legalizarea prostituţiei în România. „Haideți să vedem care sunt argumentele. Nu faci decât să îmbolnăveşti societatea”

Doar printr-un efort comun al tuturor factorilor implicați în dezvoltarea pieței de capital putem contribui la finanțarea companiilor autohtone inclusiv în ceea ce privește proiectele verzi. În acest sens ministerul Finanţelor are ca obiectiv pentru perioadă următoare crearea cadrului general pentru emiterea de obligațiuni verzi”, a spus ministrul Finanţelor, Adrian Câciu.