Ministrul Gabriel Oprea a donat 1.000 de euro pentru copiii din campania „România are suflet”

Mai mulţi politicieni şi oameni cunoscuţi din România s-au alăturat campaniei "România are suflet" iniţiată de România TV.

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 12:03
Ministrul Gabriel Oprea a donat 1.000 de euro pentru copiii din campania „România are suflet”

Printre cei care au făcut donaţii pentru cazurile din campania „România are suflet” se află ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, europarlamentarii Rovana Plumb, Corneliu Vadim Tudor şi Petru Luhan.

Ministrul Gabriel Oprea a donat 1.000 de euro, iar Ecaterina Andronescu a dat 1.000 de lei, dar şi o eşarfă şi un colier care au fost licitate miercuri seară în cadrul Galei „România are suflet”.

Miron Mitrea a donat 1.000 de lei, iar Corneliu Vadim Tudor a donat 1.000 de lei, dar şi mai multe ceasuri scumpe şi alte obiecte personale care au fost licitate la gală.

Banii donaţi vor fi folosiţi pentru ajutarea familiilor nevoiaşe ale căror cazuri au fost prezentate în campania „România are suflet”.

Licitaţia organizată de RTV s-a încheiat, rezultatele urmând a fi anunţate astăzi. Noi obiecte vor fi scoase la licitaţie în cursul zilei de astăzi.

Dacă nu aţi participat la licitaţi, puteţi ajuta familiile nevoiaşe prezentate în campania „România are suflet” donând bani în conturile deschise pe numele lor.

POVEŞTILE ŞI CONTURILE UNDE PUTEŢI FACE DONAŢII