Ministrul Ion Ştefan: „Onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi”

Ministrul Lucrărilor Publice, Ion Ştefan, a declarat într-o conferinţă de presă la Constanţa că susţine eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari şi că este sută la sută sigur că Ludovic Orban va fi premierul României pentru următorii opt ani.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 14:21
Ministrul Ion Ştefan: „Onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi”

Prezent la Cazinoul din Constanţa în vederea preluării oficiale a lucrărilor de consolidare a acestuia, desfăşurate prin Compania Naţională de Investiţii, ministru Ion Ştefan a susţinut şi o conferinţă de presă chiar înauntrul clădirii simbol.

Întrebat cum se poziţionează în problema eliminării pensiilor speciale pentru parlamentari, acesta a declarat: „Sunt de acord cu eliminarea pensiilor speciale, sunt semnatar al unui proiect de lege în Camera Deputaţilor, susţin eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cred că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi peste 65 de ani sau atunci când îţi vine momentul să ieşi la pensie”.


Ştefan s-a referit şi la tema alegerilor anticipate şi a profitat de ocazie pentru a-şi afirma încrederea în reuşita acestora şi în premierul Orban: „Sunt pentru alegeri anticipate, vor fi alegeri anticipate, PNL susţine realizarea alegerilor anticipate, sunt pentru alegerea primarilor din două tururi de scrutin, sperăm să se întâmple. În calitate de ministru, sunt pregătit pentru orice hotărâre în sensul realizării alegerilor anticipate. Sută la sută, Ludovic Orban premier 8 ani”


Citeşte şi: Ciolacu: Nu am nicio comunicare cu Dragnea. Este exclus să am vreun contact cu cineva condamnat, dacă nu este din familia mea