Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, susţine modificarea codurilor penale

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, este de părere că modificarea codurilor penale din programul Guvernului Orban 2 este necesară. "Nu cred că greşesc dacă vorbesc de un şantier foarte extins pe toate planurile în ceea ce priveşte legislaţia", a declarat Predoiu, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 09:18
Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, susţine modificarea codurilor penale
Cătălin Predoiu a declarat, marți, înainte de discuția cu reprezentanții Comisiei Europene despre raportul MCV, că modificarea codurilor penale din programul Guvernului Orban 2 este necesară, deoarece există zeci de decizii ale CCR neaplicate.

„Gândiţi-vă că în Parlament sunt 70 de propuneri de modificare a codurilor penal şi de procedură penală, decizii ale CCR care trebuie aplicate, prin modificări legislative, alte modificări respinse de CCR, aflate în diverse stadii de proceduri parlamentare. Nu cred că greşesc dacă vorbesc de un şantier foarte extins pe toate planurile în ceea ce priveşte legislaţia, e mult de lucru şi cu Parlamentul, e şi perioadă electorală. Sunt câţiva ani de reconstrucţii în faţă în sistemul judiciar”, a spus Cătălin Predoiu, citat de Mediafax.

 

loading...