Ministrul Justiţiei, despre refuzul lui Klaus Iohannis de a-l revoca pe Augustin Lazăr: Nimic nou sub soare

Publicat: Luni, 07 Ianuarie 2019 13:35 // Actualizat: Luni, 07 Ianuarie 2019 13:35 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a reproşat, luni, preşedintelui Klaus Iohannis, referitor la refuzul de a-l revoca pe procurorul general Augustin Lazăr, că a devenit o obişnuiţă să anunţe măsura luată după care să spună că se va documenta, precizând că Constituţia "trebuie respectată de voie, de nevoie".

"Spuneam că nu e nimic nou sub soare. De fiecare dată preşedintele ne-a obişnuit, m-ar fi surprins contrariul, ne-a obişnuit să spună măsura după care să ne spună că se va documenta. Sigur eu cred că se va documenta, până la urmă aici sunt competenţe complementare, unul propune, unul avizează, altul numeşte prin decret, dar niciunul dintre noi nu suntem deasupra legii fundamentale, prin urmare Constituţia trebuie respectată de voie, de nevoie. Că ne spunem o părere personală este de înţeles, dar ca să respectăm exigenţele Constituţiei este obligatoriu", a declarat Tudorel Toader.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat vineri că va respinge cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. 

"Domnul ministru, probabil neavând altă treabă mai bună de făcut, mi-a mai trimis încă o dată documentele pe care le trimisese pentru revocare. În această etapă pot să vă răspund foarte simplu: nu voi revoca pe procurorul general Augustin Lazăr. (...) Procurorul general Lazăr face o treabă foarte bună acolo. Sunt mulţumit de activitatea domniei sale", a spus Iohannis la Palatul Cotroceni.

El a susţinut că cererea de revocare nu respectă rigorile legii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Augustin Lazăr Constitutia Romaniei revocare augustin Lazăr Tudorel Toader
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 ian 14:21
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Scrisoarea M.M.Mason gr.33, A. Pike catre Mazzini.
“Primul război mondial trebuie să fie adus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de “Agenturi” (agenţi) Illuminati între Imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile. Infiintarea Ligii Natiunilor “
Cei care au studiat istoria vor recunoaşte faptul că alianţele politice din Anglia, pe de o parte şi Germania, pe de altă parte, falsificate între 1871 şi 1898 de Otto von Bismarck, co-conspirator al lui Albert Pike, au fost contribuit la inceperea Primului Război Mondial.
“Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul este distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina . În timpul celui de-al Doilea Război, Comunismul Internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi apoi ingradit şi ţinut sub control, până in momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final. Infiintarea Organizatiei Natiunilor. “
După acest al Doilea Război Mondial, comunismul a fost făcută suficient de puternic pentru a începe preluarea guvernelor slabe. În 1945, la Conferinţa de la Potsdam dintre Truman, Churchill şi Stalin, o mare parte a Europei a fost pur şi simplu predata Rusiei şi,de cealaltă parte a lumii, urmarea războiului cu Japonia a contribuit la maturarea mareea comunismului în China.
(Cititorii care susţin că termenii nazismului şi sionismului nu erau cunoscuti în 1871, ar trebui să-si
1
EUR
4.7228
RON
18 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H