Ministrul Justiţiei speră că i se va oferi oportunitatea de a răspunde în faţa deputaţilor la următorul plen

Ministrul Justiției, Raluca Prună, afirmă că nu a putut participa, marți, la dezbaterea moțiunii simple din Camera Deputaților din motive independente de voința sa, exprimându-și speranța că i se va oferi oportunitatea de a lua cuvântul la următorul plen.

11 oct. 2016, 17:49
Ministrul Justiţiei speră că i se va oferi oportunitatea de a răspunde în faţa deputaţilor la următorul plen

Ministrul Justiției regretă că nu a putut lua cuvântul la dezbaterea ce a avut loc, marţi, cu privire la moțiunea simplă inițiată de 80 de deputați, din motive independente de voința sa. Ministrul Justiției speră că i se va oferi oportunitatea de a răspunde în fața membrilor Camerei Deputaților la următorul plen. Ministrul Justiției reiterează faptul că a fost, este și va fi mereu deschis discuțiilor cu membrii Parlamentului României„, se arată într-un comunicat al Ministerului Justiției.

Vicepremierul Costin Borc a anunțat, marți, în plen, că ministrul Raluca Prună nu poate să ajungă la dezbaterea moțiunii simple și a cerut permisiunea ca aceasta să răspundă acuzelor săptămâna viitoare. „Din păcate, doamna ministru este în avion, avionul ei a întârziat din cauza vremii și cerem permisiunea ca doamna ministru să răspundă săptămâna viitoare, înaintea votului la moțiune”, a transmis Borc.

Moțiunea simplă pe Justiție nu a mai fost supusă votului marți. Din lipsa cvorumului, ședința de plen a fost suspendată.