Rabla pentru electrocasnice 2020. În ce condiţii îţi schimbi frigiderul cu bani de la stat

Ministrul Costel Alexe a fost invitat într-o emisiune TV şi a declarat că programul Rabla pentru Electrocasnice va continua şi în 2020.

RomaniaTV.net
18 ian. 2020, 11:51
Rabla pentru electrocasnice 2020. În ce condiţii îţi schimbi frigiderul cu bani de la stat

Costel Alexe a fost invitatul unei emisiuni TV şi a făsut anunţul aşteptat de mulţi români în ce priveşte programul de înlocuire a aparatelor electrocasnice. Întrebat daca acesta va continua şi anul acesta, ministrul Mediului a dat asigurări că se discută deja despre modul în care programul va fi implementat şi despre finanţarea acestuia.

„Am avut discuții săptămâna trecută cu colegii de la Administrația fondului de mediu și am discutat ca până când vom discuta despre bugetul pentru 2020 să vină și cu clarificările și propunerile lor pentru acest program pentru electrocasnice. Îl vom continua și acum va trebui să discutăm în cadrul Administrației fondului de mediu și trebuie luată decizia în cadrul ministerului cum va arăta acest program în 2020. Dar este un program apreciat de populație și evident ne dorim sa îl continuăm”, a explicat ministrul Alexe.

Ministrul Mediului a mai declarat că se ia în calcul şi extinderea programului pentru alte aparate, cum ar fi televizoarele şi aspiratoarele, dar trebuie identificate şi potenţiale surse de finanţare în acest scop, conform dcnews.ro.