Ministrul Mediului a început acţiunea de reorganizare a Romsilva

Noul ministru al Mediului și Pădurilor, Attila Korodi, a început acțiunea de reorganizare a Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 20:37
Ministrul Mediului a început acţiunea de reorganizare a Romsilva

„Aşa cum a cerut premierul, vom face reorganizarea Romsilva. Este o instituție care acoperă foarte multe domenii și trebuie să realizăm eficientizarea acesteia”, a declarat, pentru Green Report, ministrul Attila Korodi.
 
El a cerut deja conducerii Romsilva un raport de activitate, iar pe bază lui va stabili măsuri de reorganizare. Ministrul consideră prematur să indice modul în care se va produce reorganizarea, dar recunoaște că o posibilă variantă este divizarea Romsilva.

Săptămâna trecută, la data de 11 aprilie, în momentul în care l-a instalat pe Attila Korodi în funcția de ministru al Mediului, premierul Mihai Răzvan Ungureanu i-a cerut acestuia să elaboreze un proiect de reorganizare a Romsilva, care să rezolve a€œproblemele ei istorice, de la problemele de administrație la eradicarea furtului din pădurile statului”. 

Ministrul Korodi a confirmat, pentru Green Report, că are în vedere reducerea infracționalității și că își propune să rezolve problemă prin întărirea cooperării cu alte instituții ale statului, indicând în acest sens Ministerul de Interne și Gardă Financiară. Citeşte aici mai mult