Ministrul Mediului, întâlnire surpriză la cumpărăturile dinainte de Crăciun. „Mascaţi conform regulilor, nerecunoscuţi de trecători, chiar şi de prieteni”

Tanczos Barna, ministrul Mediului, a dezvăluit, joi seara, că s-a întâlnit la cumpărături "făcute pe ultima sută de metri" înainte de Crăciun cu fostul premier Florin Cîţu şi cu Dan Vîlceanu, ministrul Fondurilor Europene.

23 dec. 2021, 23:43
Ministrul Mediului, întâlnire surpriză la cumpărăturile dinainte de Crăciun. „Mascaţi conform regulilor, nerecunoscuţi de trecători, chiar şi de prieteni”

Ministrul Mediului a imortalizat momentul şi a publicat pe Facebook fotografia în care apare alături de Florin Cîţu şi de Dan Vîlceanu.

„Întâlniri surpriză la cumpărături făcute pe ultima sută de metri. Cei mai ocupaţi oameni ajung cu puţin timp înainte de închiderea magazinelor. Mascaţi conform regulilor, nerecunoscuţi de trecători, chiar şi de prieteni”, a scris Tanczos Barna, joi seară, pe Facebook.

Citeşte şi: Dezvăluirile cutremurătoare ale soției lui Daniel Onoriu. Motivul pentru care medicii îl mențin în comă indusă: „Sufletul meu nu acceptă să-l vadă în starea asta. Mă rog la Dumnezeu pentru o minune”

Ministrul Mediului, întâlnire surpriză la cumpărăturile dinainte de Crăciun. Fotografia în care apare alături de Cîţu şi de Vîlceanu, ironizată pe Facebook

Fotografia publicată de Ministrul Mediului a adunat sute de aprecieri, precum şi comentarii ale unor români care nu au ezitat să-i ironizeze pe politicieni.

„Domnul Cîțu se laudă că iubeşte animalele şi se fotografiază alături de un om care le favorizează exterminarea.

Zici ca-i Miorita… actualizată. Un gorjean cu un valcean şi un ungurean.. mi se intalnira. Trecu viscolu’, aparu un pesedeu si i-i belira.

L-ati bagat si pe Citu ca sa va strice poza, iar pe Vilceanu ca sa o aprobe si PSD-ul?”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă dă de pământ cu Florin Cîţu. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule!” VIDEO