Diana Şoşoacă dă de pământ cu Florin Cîţu. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule!” VIDEO

Senatoarea Diana Şoşoacă a lansat un nou atac virulent la adresa lui Florin Cîţu, preşedintele Senatului, după ce acesta i-a atras atenţia că a depăşit timpul pentru alocuţiune.

23 dec. 2021, 18:07
Diana Şoşoacă dă de pământ cu Florin Cîţu. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule!” VIDEO

„Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule!”, a reacţionat Diana Şoşoacă, în timpul şedinţei solemne dedicate Revoluţiei Române din 1989.

De la tribuna plenului comun, senatoarea independentă a spus că „de 32 de ani trădăm idealurile celor care au murit la Revoluţie, acei oameni au murit pentru ca aici în Parlament să existe reprezentanţi ai poporului şi nu ai partidelor”.

„Am văzut parlamentari care au înjurat, au jignit protestatarii. Ţin să vă spun că unii dintre ei erau revoluţionari, să ştiţi că reprezentanţi şi violatorii, şi pe criminali, şi pe hoţi, pe mulţi dintre colegii voştri evazionişti”, a precizat Diana Şoşoacă, acuzându-i pe parlamentarii celorlalte partide că „nu dau doi bani pe Revoluţie, de aceea dau legi pentru paşapoarte şi pentru îngrădirea drepturilor”.

”Faceţi şedinţe solemne pline de ipocrizie. (..) Nici măcar nu i-aţi invitat pe revoluţionari. Ştiţi unde sunt? Sunt afară. De Crăciun, vă urez să fiţi mai buni, să încercaţi să îi iubiţi pe români”, a mai afirmat Şoşoacă, potrivit News.ro.

Citeşte şi: Claudiu Târziu, copreşedintele AUR, nu crede în candidatura Dianei Şoşoacă la prezidenţiale: „Ea vine din zona mai turbulentă, mai radicală”

După ce Diana Şoşoacă a plecat de la tribună, Florin Cîţu, preşedintele de şedinţă, a spus: „Dacă vrei să fii respectat, ar trebui să îi respecţi pe ceilalţi, în special timpul acordat”.

„Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”, a fost răspunsul Dianei Şoşoacă.

Momentul poate vizionat pe filmarea mai jos de la minutul 7:50.

.-

De asemenea, Diana Şoşoacă a jignit miercuri şi o senatoarea liberală, chiar în plen.

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Aceasta s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament ”ca nişte şobolani”.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

Citeşte şi: Silvestru Şoşoacă ameninţă cu noi imagini de la scandalul cu jurnalista din Italia