Ministrul Muncii a sunat la toate Casele Judeţene de Pensii, dar nu i s-a răspuns decât la 12: În 2 săptămâni, lucrurile se vor schimba

Publicat: Marţi, 31 Decembrie 2019 08:39 // Actualizat: Marţi, 31 Decembrie 2019 08:39 // Sursa: romaniatv.net

Descoperire îngrijorătoare a Ministrului Muncii. Violeta Alexandru a sunat la toate casele de pensii județene din țară, pentru a vedea cum sunt tratați românii când cer informații. din 41 de Case Județene de Pensii apelate, doar 12 au răspuns la telefon. Ministrul anunță că va lua măsuri.

Foto: evz.ro

"De la pensionar la membru al familiei unei persoane în vârstă, Ministru sau cetățean, Casele Județene de Pensii trebuie să raspundă tuturor la telefon.

Am făcut, în zilele lucrătoare dinainte de Crăciun, un simplu test. Am telefonat fiecărei Case Județene/locale (pentru București) de Pensii. Iată doar 10 apeluri în filmarea de mai jos. Am vrut să am propria opinie, în completarea experiențelor pensionarilor care mi-au trimis mesaje pe această temă. Sunt probleme și cu modul în care se vorbește pensionarilor care ajung la Casele de Pensii.

În 2 săptămâni, lucrurile se vor schimba.

La nivelul țării, din 41 de Case Județene de Pensii apelate, doar 12 au răspuns la telefon. Am avut și surprize plăcute, inclusiv Case județene care preiau cereri și documente online. Și un sector al Municipiului București lucrează deja în online. Deci, se poate! Voi discuta fiecare caz la prima videoconferință cu reprezentanții Caselor, organizată la începutul anului.

Primul contact între instituțiile din coordonarea Ministerului Muncii și cetățeni este, de foarte multe ori, prin intermediul telefonului. Oamenii cer minime îndrumări. Au nevoie de confirmarea unor informații afișate pe paginile de internet. Dacă le-ar primi, o parte dintre problemele ridicate s-ar lămuri de la început. Sunt oameni în vârstă cei care sună, de regulă. Pentru ei, oferirea unor minime informații, prin telefon, contează mult, salvează un drum parcurs cu dificultate de acasă la instituție. Aceștia se deplasează greu, mai ales în sezonul rece.

Revin cu informații despre cum arată astăzi contactul dintre celelalte instituții din coordonarea MMPS și cetățeni, inclusiv companii, care intră în contact cu noi.

Dincolo de bilanț în cifre și fraze, mandatul meu este despre oameni", spune Violeta Alexandru.


loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
case de pensii Ministerul Muncii Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 dec 09:27
Răspunde | Votează email 0 email
ha,ha,ha
In mintea proastei, activitatea se masoara daca-i raspunde la telefon sau nu!
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H