Ministrul Muncii, anunţ de ultimă oră despre creşterea pensiilor. „Următoarele pensii vor ajunge mărite şi la timp”

În doar câteva zile, pensionarii vor primii pensiile majorate. Punctul de pensie va creste cu 14%. În acelasi timp, va fi majorată şi pensia socială minimă. Pensiile mărite vor ajunge la timp în luna septembrie, a anunţat ministrul Muncii. Violeta Alexandru i-a avertizat pe poştaşi să nu le mai spună pensionarilor că vor exista întârzieri, precizând că "strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie".

RomaniaTV.net
24 aug. 2020, 07:30
Ministrul Muncii, anunţ de ultimă oră despre creşterea pensiilor. „Următoarele pensii vor ajunge mărite şi la timp”

„Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie”, a scris Violeta Alexandru, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ministrul Muncii a mai afirmat că „pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie”.

„Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat”, a mai scris Violeta Alexandru.

Traian Băsescu: „PNL minte la fel ca PSD. Ca şi PSD, nu au dat indexările la 1 ianuarie”


loading...