Ministrul Muncii nu a fost prezent la discuţiile despre pensii. Vezi ce a făcut

Pensiile nu sunt o prioritate pentru Ministerul Muncii. În timp ce pensionarii de la care statul încasează ilegal contribuţia la fondul de sănătate aşteaptă o rezolvare, Ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, are alte lucruri de făcut. Miercuri nu a fost prezentă la şedinţa comisiilor de muncă şi de sănătate.

RomaniaTV.net
26 apr. 2012, 11:55
Ministrul Muncii nu a fost prezent la discuţiile despre pensii. Vezi ce a făcut

Ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, ar fi trebuit să fie prezentă, miercuri, în Comisia de Muncă şi Sănătate a Camerei Deputaţilor, unde alături de reprezentanţii ai Casei Naţionale de Pensii şi ai ministerului Sănătăţii ar fi trebuit să dea lămuriri în scandalul pensiilor. Să răspundă de ce, după apariţia deciziei Curţii Constituţionale, care stipulează că trebuie scăzut cuantumul contribuţiei la asigurările de sănătate, această decizie nu a fost încă pusă în aplicare.

La acele comisii nu a venit nimeni, dar ştim sigur că ministrul Muncii a avut multă treabă ieri. A avut întâlniri cu delegaţii ale muncitorilor români din Spania, cu Federaţia Asociaţiilor Românilor de Spania şi ai Uniunii Generale a Lucrătorilor din Madrid. A avut întâlniri şi cu alte organizaţii din străinătate, respectiv cu reprezentanţi ai Consiliului Naţional al Fondului pentru securitate socială din China şi cu ministrul Muncii şi Agriculturii din Palestina. Se mai ştie că la întâlnirea cu delegaţia românilor s-a discutat şi de planul naţional de stimulare a locurilor de muncă, însă despre acest plan, care ar fi trebuit să ajungă pe masa Guvernului după consultările cu celelalte ministere deocamdată nu se ştie nimic, nu s-a făcut nici o declaraţie oficială, deşi acest plan ar fi trebuit să fie făcut public în această săptămână.