Ministrul Muncii: "Pensiile vor fi plătite, părinţii şi bunicii noştri nu trebuie panicaţi inutil"

Publicat: Joi, 12 Septembrie 2019 19:15 // Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2019 19:15 // Sursa: romaniatv.net

Marius Budăi, ministrul Muncii, susține că părinții și bunicii noștri nu trebuie panicați inutil în legătură cu pensiile și că acestea vor fi plătite.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că pensiile vor fi în continuare plătite şi că politicienii din opoziţie îi "panichează" inutil pe pensionari, iar declaraţiile "iresponsabile" ale acestora trebuie să înceteze.

Ministrul Muncii, atac la Iohannis: E reclama la un film de groază. Pregăteşte populaţia pentru un val de amputări de pensii şi salarii

"Am condamnat tot timpul public şi voi condamna şi aici la Sibiu, poate domnul preşedinte Iohannis va înţelege, totuşi, de la el de acasă, că pensionarii, părinţii şi bunicii noştri, nu merită să fie panicaţi inutil. Un stat care nu îşi mai plăteşte pensiile este un stat, din punctul meu de vedere, în disoluţie, care trebuie încuiat (...) I-am propus domnului preşedinte şi îi propun şi de la el de acasă, de aici, să facem un exerciţiu practic împreună. Să aleagă orice colţ din ţara asta, să mergem în localitatea respectivă, să mergem în casă la pensionari sau poate chiar la un pensionar singur şi să îl întrebăm dacă pensia lui este mică şi ne va spune cu siguranţă că este mică, pentru că pensiile în România încă sunt mici în marea lor majoritate şi avem foarte mult de lucru aici. Şi domnul preşedinte să le spună, cu sarcasmul dumnealui, că de mâine nu o să o mai plătim nici pe aia. Tare aş vrea să accepte această provocare şi să facem acest exerciţiu. Eu cred în continuare că pensionarii nu merită acest tratament. Cred că pensiile în România sunt încă mici, mai avem foarte de lucru la ele, însă trebuie să spun ce mi-am promis în campania electorală din 2016, şi anume dublarea valorii punctului de pensie se va întâmpla", a afirmat ministrul Muncii, în conferinţa de presă susţinută alături de liderul PSD Sibiu şi ministru al Turismului, Bogdan Trif.

Acesta a adăugat că şi alţi politicieni, printre care şi deputatul liberal Raluca Turcan, au lansat afirmaţii "şocante" legate de pensii de la tribuna Parlamentului şi a mai arătat că "acest tip de declaraţii iresponsabile trebuie să înceteze".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bogdan Trif Marius Budăi Ministrul Muncii pensii salarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 sep 08:49
Răspunde | Votează email 0 email
Justitiarul
Dece sa incuiem statul si nu pe iohannis, acesta aste al nostru , noi l-am facut,prin munca noastra ,nu prin hotiile lui!!
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H