Ministrul Muncii: „Sunt porniţi pe tăieri de venituri şi taxare suplimentară”

Ministrul Muncii Marius Budăi a comentat afirmaţiile liderului PNL Ludovic Orban privind veniturile IT-iştilor, reamintid că spunea "că sunt porniţi pe tăieri de venituri şi taxare suplimentară".

02 iun. 2019, 11:23
Ministrul Muncii: „Sunt porniţi pe tăieri de venituri şi taxare suplimentară”

Scandalul legat de impozitarea celor din IT, făcută de Ludovic Orban, ia amploare, reacţiile, atât din propriul partid, cât şi de la adversarii politici putând să-i cauzeze mari probleme în cariera. „UPS! Când spuneam că sunt porniţi pe tăieri de venituri şi taxare suplimentară….Prima categorie…vor urma şi altele? Eu zic ca DA. 
Offf..cum era cândva?..Dreptate şi adevăr?”, scrie p Facebook Budăi.

Ludovic Orban, contestat în interiorul PNL. Rareş Bogdan şi Nicolae Robu critică dur gafa legată de impozitul în IT

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la Mediaş că nu i se pare normal ca angajaţii din domeniul IT să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. 

“Eu am să vă spun o chestie, apropo de IT-işti. Mie nu mi se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. IT-iştii câştigă cel mai bine în România”, a declarat Orban, conform presei locale.

El a susţinut că a fost o perioadă în care oamenii erau stimulaţi să se ducă spre zona de IT, iar acum nu i se pare normal.