Ministrul pentru Mediul de Afaceri: Cred că Programul Prima casă va continua cât va fi necesar în piaţă

Publicat: Vineri, 02 Martie 2018 14:31 // Actualizat: Vineri, 02 Martie 2018 14:31 // Sursa: romaniatv.net

Programul "Prima casă" va continua până în 2021, dar este posibil ca acesta să continue atât timp cât va fi necesar în piaţă, a declarat, vineri, Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, la forumul "Piaţa imobiliară: tendinţe şi obiective pentru 2018".

"Cred că acest program şi-a atins scopul pentru că aşa cum vedem astăzi această piaţă este deblocată. Acest Program continuă. Este finanţat...Va continua până în 2021, aşa cum este el gândit astfel, dar cred că va continua atâta timp cât va fi necesar în piaţă, cât dumneavoastră şi piaţa în general va simţi această nevoie de a avea Programul Prima casă", a spus Radu Oprea.

Acesta a afirmat că "Prima casă" a dat un impuls economiei şi dezvoltării pieţei imobiliare.

Radu Oprea a menţionat că Programul a fost demarat în 2009 pentru că la acea dată exista un blocaj în ceea ce priveşte creditul ipotecar.

Potrivit acestuia, finanţarea prin credit imobiliar a început să funcţioneze, iar politicile publice trebuie să aducă un impuls în dezvoltarea economică şi nu să vizeze exclusiv dimensiunea socială.

De asemenea, acesta a menţionat că Programul Start-Up Nation va continua anul acesta şi că este finanţat, iar acum se desfăşoară în parametri normali. Ultima cerere de plată poate fi depusă până în 26 septembrie anul acesta. Totodată, Radu Oprea a precizat că va fi demarat şi Programul Start-Up Nation ediţia 2018.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ecnomie Guvern programul Prima Casă Radu Oprea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mar 10:30
Răspunde | Votează email 0 email
Duta Vani
Cum îmi reface scorul meu de credit

Salutare tuturor! numele meu este Taylor Dawalt din Toronto, scriu acest articol pentru a spune lumii despre modul în care Larry Fred Buknor Loan Company mi-a restabilit scorul meu de credit acordându-mi o sumă de împrumut de 34.000 de dolari. și am luat-o asupra mea să anunț publicul larg și să-i mulțumesc foarte mult dlui Larry Fred Buknor, pentru că prin ajutorul lui scorul meu de credit este restabilit și sunt fericit pentru că în ultimii 3 ani am avut un rău credit, dar complet restaurat acum. Vă sfătuiesc pe toți care au nevoie de un împrumut pentru a le contacta prin e-mail: [email protected]
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H