Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu: Rusia întăreşte flancul vestic ca răspuns la acţiunile NATO

Rusia își va perfecționa capacitatea de apărare pe flancul său vestic ca răspuns la ceea ce consideră a fi acțiuni agresive din partea NATO, a declarat miercuri ministrul apărării Serghei Șoigu, potrivit agențiilor de presă ruse, citate de Reuters.

RomaniaTV.net
21 iun. 2017, 11:49
Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu: Rusia întăreşte flancul vestic ca răspuns la acţiunile NATO

Astfel, Ministerul Apărării rus va crea până la sfârșitul acestui an în vestul Rusiei (Districtul militar Vest) circa 20 de formațiuni și unități militare, a anunțat Serghei Șoigu, într-o reuniune a Colegiului ministerului ce a avut loc în Kaliningrad, relatează agenția de presă TASS.

Până la sfârșitul anului, în Districtul militar Vest vor fi create aproximativ 20 de formațiuni și unități militare pentru desfășurarea cărora vor fi ridicate circa 40 de orășele militar„, a indicat Șoigu, adăugând că activitățile în acest sens vor fi sincronizate cu aprovizionarea respectivelor structuri cu arme moderne.

În același timp, el a spus că intensificarea exercițiilor NATO și acumularea de forțe în apropiere de granițele ruse demonstrează că partenerii occidentali nu doresc să renunțe la politica lor antirusească, potrivit RIA Novosti.

CITEŞTE ŞI Un avion de vânătoare al NATO a încercat să se apropie de aeronava în care se afla ministrul rus al Apărării, deasupra Mării Baltice


loading...