Ministrul Sănătăţii, anunţ despre examenul de REZIDENŢIAT. Când ar putea avea loc

Ministrul Sănătăţii a declarat la prezentarea amplasamentuui noului Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu faptul că examenul de rezidenţiat ar putea avea loc în luna noiembrie, în condiţiile în care evoluţia pandemiei ar scădea în România.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 09:53
Ministrul Sănătăţii, anunţ despre examenul de REZIDENŢIAT. Când ar putea avea loc

Nelu Tătaru susţine că, în măsura evoluţiei pandemiei de coronavirus, examenul de rezidenţiat ar putea avea loc în luna noiembrie a acestui an.

Citeşte şi: România, pe primul loc în UE la numărul de decese din cauza coronavirusului

„Şi Rezidenţiatul şi specialitatea care trebuia dată în martie a fost amânată pentru noiembrie. Rezidenţii din ultimul an au prelungirea ultimului an până pe 31 octombrie. În măsura evoluţiei pandemiei, noi mizăm în noiembrie pentru examenul de rezideţiat” , a declarat Nelu Tătaru.

Perioada de rezidenţiat pentru medicii din ultimul an, care nu pot susţine în acest moment examenul de specialist pe fondul răspândirii epidemiei generate de noul coronavirus, a fost prelungită până la data de 31 octombrie.

Citeşte şi: Bani gratis pentru REZIDENŢI. Aproape 1000 de dolari pentru fiecare pentru menţinerea economiei pe linia de plutire