Ministrul Sănătăţii, avertisment despre COVID-19. „Să ne obişnuim că trăim cu această pandemie un an jumătate, doi”

Ministrul Sănătăţii a declarat, miercuri, că românii trebuie să se obişnuiască cu "această pandemie un an jumătate, doi" deoarece "acest virus nu va pleca aşa de uşor". De asemenea, Nelu Tătaru i-a îndemnat pe părinţi să-şi înveţe copiii să respecte regulile de igienă şi de distanţare "ca pe un joc" înainte de începerea şcolii.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 17:10
Ministrul Sănătăţii, avertisment despre COVID-19. „Să ne obişnuim că trăim cu această pandemie un an jumătate, doi”

„Avem nişte probleme că ne vom trimite copiii la şcoală când vor merge, dar nu ne uităm că acum în parcuri sunt copii destul de mulţi şi nu prea suntem lângă dânşii să le asigurăm nişte condiţii.

Haideţi să pornim dinainte de a începe şcoala să vedem că totuşi sunt nişte reguli pe care le respectăm. Copiii pot lua la început ca pe un joc aceste reguli şi care pot deveni nişte obiceiuri”, a declarat Nelu Tătaru, la postul B1 TV,

De asemenea, Ministrul Sănătăţii i-a sfătuit pe români să respecte regulile de igienă şi de distanţare deoarece noul coronavirus „nu va pleca aşa de uşor”.

„Să ne obişnuim că trăim cu această pandemie un an jumătate, doi, fiindcă acest virus nu va pleca aşa de uşor”, a afirmat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru: „Am avut o relaxare exagerată. Vom putea avea peste 2.500 de îmbolnăviri pe zi”