Ministrul Sănătăţii din Germania are coronavirus

Ministrul Sănătăţii din Germania, Jens Spahn, a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus. Acesta se află în carantină, relatează dpa şi Reuters.

RomaniaTV.net
21 oct. 2020, 16:03
Ministrul Sănătăţii din Germania are coronavirus

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătăţii din Germania, ministrul Jens Spahn, în vârstă de 40 de ani, prezenta simptome specifice unei răceli. Toate persoanele care au fost în contact cu el au fost informate.

Jens Spahn este una dintre cele mai importante figuri din Germania în lupta pentru limitarea răspândirii epidemiei de COVID-19, notează dpa.

Nou record COVID în Germania: 7.334 de cazuri în 24 de ore, înregistrate. A crescut şi numărul morţilor

Germania a înregistrat 7.334 de cazuri de coronavirus în 24 de ore. Cifra reprezintă un record absolut pentru ţară de la izbucnirea pandemiei. Institutul Robert Koch anunță 7.334 noi infectați în ultimele 24 de ore. Este a doua zi consecutivă în care s-au înregistrat atât de multe contaminări.

Numărul morților crește, de asemenea, 324 de persoane murind în ultimele 24 de ore. Numărul total de decese a ajuns la 9.734.

Cu o zi în urmă, Germania înregistra 6.638 cazuri noi de coronavirus în 24 de ore, cel mai mare număr înregistrat vreodată într-o zi în țară de la începutul pandemiei.

Numărul pacienților aflați în terapie intensivă este, de asemenea, în creștere: sunt 655 vineri, față de 487 câți erau în urmă cu o săptămână.