Ministrul Sportului a anunţat când se reia Liga 1. Săptămâna viitoare vor fi dezvăluite regulile de repornire a fotbalului în România

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat în seara aceasta, că sunt șanse foarte mari ca Liga 1 să se reia la jumătatea lunii iunie 2020.

26 mai 2020, 18:39
Ministrul Sportului a anunţat când se reia Liga 1. Săptămâna viitoare vor fi dezvăluite regulile de repornire a fotbalului în România

Putem estima că, dacă evoluția va fi una pozitivă, în 13-14 iunie vom avea Liga 1 repornită. Pe 1-2 iunie vom organiza o conferință în care vom prezenta toate regulile pentru repornirea Ligi 1 de fotbal.

Joi, la INSP, vom avea o discuție mult mai consistentă în legătură cu aceste scenarii, cu propunerile pe care LPF și FRF le-au avansat deja și vom avea în continuare discuții cu cei doi organizatori de competiții, astfel încât să le avansăm public„, a spus ministrul Ionuţ Stroe, la Digi 24.

Citeşte şi Anamaria Prodan, mesaj misterios despre situaţia de la Dinamo. „Mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a făcut deja planul de bătaie pentru prima etapă de după întrerupere, când capul de afiş va fi derby-ul CFR – FCSB. „Începe acum perioada când trebuie să ne ducem la meciuri, din 13 iunie, să-i monitorizăm, e foarte important finalul acestui sezon. Mergem la Cluj la CFR cu FCSB, la Craiova, toate sunt meciuri tari la început. Suntem curioşi cum vor răspunde jucătorii la formula cu 5 schimbări, e o propunere bine gândită„, a precizat oficialul federaţiei.