Ministrul Transporturilor: Firmele de construcţie din România duc greul lucrărilor la investiţiile în infrastructură

Publicat: Vineri, 05 Iulie 2019 13:36 // Actualizat: Vineri, 05 Iulie 2019 13:36 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a inspectat, vineri, lucrările de la ruta ocolitoare a municipiului Suceava, s-a declarat mulţumit de calitatea acestora şi l-a rugat pe managerul de proiect să recupereze întârzierile cauzate de vreme, astfel încât lucrările să fie finalizate în termenul prevăzut în contract.

Cuc a subliniat că firmele de construcţie din România sunt foarte serioase şi ''duc greul lucrărilor'' la investiţiile în infrastructură.

''Firmele româneşti sunt firme care lucrează în România cel mai bine şi pentru lucrul ăsta vă felicit, nu numai pentru obiectivul variantei de ocolire a Sucevei, ci şi pentru DN18, un alt contract pe care îl derulaţi (...) Nu-mi fac probleme că nu veţi termina, deşi ştiu că au fost unele probleme legate de condiţiile meteo (...) Ştiu că veţi recupera decalajele (...) firmele sunt româneşti, firme care duc tot greul lucrărilor în România, indiferent de firmele care câştigă contracte, tot firme româneşti lucrează", a spus Cuc.

El a subliniat că plăţile ''sunt la zi'' şi a rugat constructorii să recupereze decalajele apărute în execuţia lucrărilor din cauza ploilor.

Tot vineri, ministrul a inspectat şi lucrările de la şantierul rutei ocolitoare a municipiului Rădăuţi. "Vom avea surpriză plăcută'', a spus Cuc, precizând că investiţia, care trebuia încheiată în 2021, s-ar putea finaliza anul viitor, în condiţiile în care gradul de execuţie şi ritmul în care se efectuează lucrările sunt foarte bune.

În vizita de lucru de la Suceava, ministrul Răzvan Cuc a fost însoţit de prefectul Mirela Adomnicăi, mai mulţi parlamentari, directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga şi de directorul DRDP Iaşi, Ovidiu Laicu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
infrastructură ministerul Transporturilor Razvan Cuc
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8744
RON
25 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H