Ministrul Turismului apreciază stațiunea Mamaia, dar „din mașină”: „Nu am mai fost de 10 ani” (VIDEO)

Românii se pregătesc de noul sezon estival, iar hotelierii din Mamaia promit experiențe de neuitat, în contextul în care în ultimii ani au fost făcute investiții pe bandă rulantă. În celebra destinație de vacanță a ajuns și ministrul Turismului, de curând, care și-a exprimat punctul de vedere cu privire la potențialul zonei. 

03 iun. 2022, 15:13
Ministrul Turismului apreciază stațiunea Mamaia, dar „din mașină”: „Nu am mai fost de 10 ani” (VIDEO)

Vineri, 3 iunie, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, a vorbit despre cea mai mare și mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, Mamaia.

Oficialul Guvernului a recunoscut că nu a mai fost de mult timp la plajă, pe litoralul românesc. Totuși, în calitate de ministru, Cadariu a văzut Mamaia doar „din mașină”.

„După zece ani de când nu am mai fost prin staţiune, mult schimbată. E drept că am parcurs doar artera principală, am venit doar cu maşina, nu am avut timp. Probabil după această întâlnire vom face şi o deplasare per pedes.

Mi se pare că arată în regulă, din maşină, mi se pare organizată, mi se pare curată. Evident, pentru perioada asta a anului, neaglomerată, ca să spun aşa, deci sunt mulţumit până în momentul de faţă. Vom vedea ce vom vedea şi în momentul în care vom face deplasarea şi pe faleză”, a declarat Daniel Cadariu.

 

Cât de mult cresc prețurile în stațiunea Mamaia

 

În cadrul conferinței de presă au vorbit mai mulți reprezentanți din administrația publică locală și antreprenori. Un oficial al Asociației Patronale Mamaia a anunțat că toți operatorii economici și-au terminat investițiile și sunt pregătiți pentru sezonul estival.

Pentru acest sezon, tarifele pe litoral vor fi mai mari cu 5-10%.

Evenimentul s-a desfășurat la hotelul lui Gică Hagi, Iaki.

Ministrul Daniel Cadariu este parlamentar din partea PNL, deputat de Suceava.