Ministrul UDMR Eduard Novak, umilit de către Dana Budeanu: „Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni!”

Ministrul UDMR de la Sport, Eduard Novak, a intrat în colimatorul Danei Budeanu. Analistul politic l-a făcut praf pe oficialul Guvernului, după ce controversatul politician l-a făcut uitat pe Robert Glință, în urma succeselor bifate de către David Popovici. 

30 iun. 2022, 09:30
Ministrul UDMR Eduard Novak, umilit de către Dana Budeanu: „Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni!”

Robert Glință, finalist la Mondialul de Natație, din Budapesta, a fost pur și simplu ignorat de către ministrul Eduard Novak. În spiritul politicianist autohton, ministrul de la Sport l-a ridicat în slăvi doar pe campionul Popovici și pe părinții acestuia.

În timpul ceremoniei, Robert Glință a rămas într-un con de umbră, cu un buchet de flori în brațe.

„Ne facem de râs în fiecare zi, inclusiv în fața campionilor. Și avem atât de puțini. Suntem o țară condusă de aproape 3 ani de nişte neterminați, care habar n-au de nimic. Ce valori morale are domnul Novac? Că dacă dai pe Google, așa pur și simplu, ca și când nu ai ști cine este, e nenorocire. Şi-a plătit bani singur când era la Federația de Ciclism, cum a rezolvat problema cu Sala Polivalentă? Dacă dai un google îți dai seama cine este ministrul”, a comentat Dana Budeanu, la Antena 3.

De asemenea, cunoscutul stilist a amintit de aroganța caracteristică ministrului UDMR.

„Este un personaj foarte ‘self-centered’, așa. Totul este despre el. Probabil din anumite motive are această atitudine față de sine, cumva extrem de egoist.

Dar aș avea o întrebare așa legată de chinul acestor sportivi. Pentru că acești sportivi care fac performanță în România și nu doar David, dar toți care au reușit să facă ceva în ultimii 10-15 ani s-au chinuit, sistemul nu-i mai ajută, ministerul, nu-i mai sprijină este un dezastru total”, a mai transmis Budeanu.

Dana Budeanu speră ca Eduard Novak să fie dat afară de premierul Nicolae Ciucă

În plus, analistul politic a subliniat mizeria din sistem și-l bănuiește pe Novak de incompetență.

„Eu cred că domnul Novak nu știe câte cluburi are în subordine. Gândiți-vă că majoritatea cluburilor din subordinea domnului Novak au salariile și utilitățile întârziate sau neplătite de luni de zile. Acolo se pregătesc sportivii care devin campioni. Însă atitudinea domnului Novak o cunoaștem deja, o știm.

Sperăm să fie remaniat mâine-poimâine. Domnul Novac cred că vă paște o remaniere. Asta este. N-ați făcut absolut nimic pentru sport, ați fost doar în 3-4 scandaluri. Nu sunteți un exemplu moral, nu aveți cum să stați în picioare în fața acestor campioni. Asta este, din păcate, cu toate că așa istoricul dumneavoastră ar fi trebuit să vă formeze altfel, că ați fost om încercat”, a mai transmis analistul.