Ministrului Culturii, Puiu Haşotti, i s-a făcut rău înaintea şedinţei de guvern

Ministrul Culturii, Puiu Haşotti, a acuzat, sâmbătă, la Guvern, "înţepături" în zona inimii, două echipaje SMURD intervenind la faţa locului. El s-a dus apoi la Spitalul Floreasca, unde i se fac investigaţiile necesare după ce a avut o criză hipertensivă.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 08:03
Ministrului Culturii, Puiu Haşotti, i s-a făcut rău înaintea şedinţei de guvern

Sâmbătă dimineaţă, înaintea şedinţei de Guvern, Haşotti a ieşit din sala de şedinţă, împreună cu ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, potrivit Mediafax.

Cei doi miniştri s-au întâlnit pe hol cu premierul Victor Ponta.

„Vedeţi că întârzii puţin, mă duc cu domnul Cepoi să îmi facă un control, mă înţeapă inima”, i-a spus Haşotti premierului, care a intrat în sala de şedinţe. Puiu Haşotti îşi ţinea o mână în dreptul inimii.

În scurt timp, la Palatul Victoria au sosit două echipaje SMURD care i-au făcut câteva investigaţii ministrului Culturii. Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria cu maşina sa.

Starea de sănătate a ministrului Culturii, Puiu Haşotti, este bună, însă acesta va rămâne internat la Spitalul Floreasca din Capitală cel puţin până duminică, pentru finalizarea investigaţiilor necesare în urma crizei hipertensive, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii unităţii medicale.

„Este în stare bună, dar rămâne internat. Este exclus să plece din spital sâmbătă, pentru că nu toate investigaţiile se pot face imediat”, au spus sursele citate.