Minodora, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, nici pe copil nu-l vedeam”

După decesul mamei sale, Minodora a fost extrem de afectată, singurul care a reușit să o ajute să treacă peste fiind fiul ei, Marco.

19 ian. 2023, 10:34
Minodora, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, nici pe copil nu-l vedeam”
Clipele grele prin care a trecut Minodora după moartea mamei sale

Minodora a depășit cu greu moartea mamei. Doar Marco, fiul ei, a putut să o ajute să iasă din starea de tristețe care apăsa sufletul artistei. Nu puține au fost momentele în care aceasta a simțit că e depășită de situație.

Chiar dacă fiul ei este una dintre cele mai importante persoane din viața sa, Minodora recunoaște că au fost clipe în care nu mai făcea față. La evenimente îi era dificil să cânte, pentru că de multe ori îi dădeau lacrimile pe scenă, în timpul interpretării.

Citește și: Anunţul făcut de Gabriela Cristea după 8 ani de relaţie cu Tavi Clonda: „Am tot primit mesaje de la voi”

După ce mama ei a trecut în neființă, artista nu a încetat să simtă legătura aparte pe care au avut-o. Aceasta o simte aproape mereu, pentru că și în timpul vieții între ele exista un oarecare tip de conexiune telepatică, având întotdeauna aceleași gânduri.

„Numai puiul meu, Marco, copil reușește. Am avut o perioadă în care mi-a fost foarte greu, încât nici pe copil nu-l vedeam. Foarte greu am depășit. Intrasem așa, nu vedeam nimic. Toate evenimentele mele au fost extrem de dus până la capăt încă din aprilie, de când ea s-a îmbolnăvit. Foarte greu mi-a fost să cânt. Știam că sunt melodii care îi plac ei și eu mă întorceam la public că îmi dădeau lacrimile. Păstrez legătura prin ea, simt că ea este în mine, fiind același suflet. A fost o telepatie între noi”, a povestit Minodora, potrivit Antena Stars.

Citește și: Irina Margareta Nistor a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea. De ce criticul de film nu are nici un copil