Irina Margareta Nistor a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea. De ce criticul de film nu are nici un copil

Irina Margareta Nistor a vorbit despre motivul dureros pentru care nu are copii. Criticul ascunde o poveste de viață surprinzătoare.

18 ian. 2023, 15:52
Irina Margareta Nistor a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea. De ce criticul de film nu are nici un copil
Cui îi rămâne averea pe care a strâns-o Irina Margareta Nistor de-a lungul vieții

Irina Margareta Nistor a atras admirația publicului autohton, după ce a făcut furori în lumea cinematografiei românești de-a lungul anilor. Este una dintre cele mai bune traducătoare de filme de la noi și se află în lumina reflectoarelor de la doar 23 de ani.

Chiar dacă în plan profesional se declară o persoană împlinită, lucrurile nu stau la fel de bine și pe plan personal. Cu mulți ani în urmă, criticul a trecut printr-un divorț dureros. Ea și fostul soț s-au despărțit după doar șase luni de căsnicie. Cu greu a trecut peste acest episod, așa că a decis să nu se mai afișeze niciodată alături de un alt bărbat.

„După această tristă experiență, am închis acest capitol, pentru multă vreme. Între timp, am înțeles că e foarte complicat să te înțelegi cu cineva și, decât să-ți mănânci zilele alături de el, mai bine să fii singur. Dar, deși nu am pe cineva, nu mă simt singură, am cinematograful, am prietenii, am lumea mea interioară”, a declarat Irina Margareta Nistor, potrivit bzi.ro.

Citește și: Deși are 53 de ani, Stana Izbașa arată ca la 20. Artista pare că nu a îmbătrânit deloc, iar fanii sunt uimiți de look-ul ei

Cel mai mare regret al vedetei este că nu are copii, dar recunoaște că i-ar fi fost greu să fie părinte, având în vedere atitudinea noilor generații.

,,Multă vreme îmi doream un copil. Cu generațiile astea noi, funcționez tot mai greu cu ele. Mi-ar fi fost foarte greu. (…) Cel mai nostim a fost când mă plângeam că nu am copii, pe vremea aceea încă mai regretam, mă rog, dacă vezi „Singur acasă” îți trece, decât să ai un copil ca acolo mai bine nu, iar Bordea mi-a spus că, de fapt, eu am foarte mulți copii pentru că mulți dintre ei au fost concepuți în timp ce eu traduceam filmele.

Deci, părinții care aveau deja un copil puneau un film foarte tare ca să nu se audă co-producția. Mulți au născut datorită mie, deci sunt o mamă eroină la pensie, vă rog să nu uitați. (…) Am foarte mulți prieteni care au copii, deci deja sunt pregătită să am nepoți și sunt fericită să îi am. Am și finuțe, adică m-am scos. Sunt fairy godmother. Sunt o zână”, a adăugat aceasta.

Citește și: Românca Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume: „Am vrut să le demonstrez tutror că și fetele pot juca bine CS:GO”

Ce va face Irina Margareta Nistor cu averea

Chiar dacă nu are moștenitori, femeia știe foarte bine ce se va întâmpla cu banii săi după ce nu va mai fi. Averea nu se va duce către o persoană, ci va fi folosită pentru deschiderea unui cinematograf pe placul publicului.

„Asta se știe, moștenirea nu o ia nimeni pentru că se face cinema. Deci doar cine merge să vadă filme și să citească biblioteci întregi de cărți are acces acolo. Altă moștenire nu există. Moștenirea este cinema-ul, mai mult decât atât nici că se poate. Aș vrea să îl fac încă din viață, să văd și eu măcar câteva spectacole cu această ocazie. Dacă aș fi avut cinema, aș fi dat filme toată noaptea, chiar și de Crăciun și de Revelion. Poate până la anul, cine știe”, a dezvăluit criticul.