Minodora este în doliu. Mama artistei s-a stins din viaţă: „Încerc să trec peste această grea încercare”

Minodora este în doliu. Artista şi mama ei, Mica, aşa cum o alinta, aveau o relaţie apropiată, însă, din păcate, din cauza bolii de care suferea, femeia s-a stins din viaţă. În ultimile luni, era numai prin spitale, iar vedeta se ruga neîncetat să se facă bine.

28 sept. 2022, 12:29
Minodora este în doliu. Mama artistei s-a stins din viaţă: „Încerc să trec peste această grea încercare”
Minodora este în doliu

Minodora este în doliu. Cântăreaţa a suferit timp de câteva săptămâni în secret, atunci când mama ei şi-a dat ultima suflare. Niciunui om nu îi este uşor atunci când îşi pierde un părinte, însă, când relaţia este una apropiată, durerea este inimaginabilă.

Citeşte şi: Cum a reuşit Minodora să slăbească 40 de kilograme: „Mănânc absolut orice, inclusiv slănină afumată cu ceapă”

Minodora este în doliu

La șase săptămâni după decesul mamei sale, Minodora a vorbit despre durerea prin care trece. Artista a mărturisit că încă nu a reușit să treacă peste acest moment. Tocmai de aceea a preferat să țină pentru ea tot ceea ce se întâmplă.

Mica, așa cum îi spuneau acesteia, s-a stins din viață pe data de 12 august. Artista a povestit că era bolnavă și nu a mai putut fi salvată. „Din păcate este adevărat, am pierdut-o pe Mica, pe mama mea, pe 12 august. S-au făcut șase săptămâni de atunci și încerc pe cât posibil să trec peste această grea încercare, însă nu este ușor, ca pentru orice altă persoană care își pierde un membru atât de scump și drag al familiei.

Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat”, a spus Minodora, potrivit Antena Stars.

Minodora a rupt tăcerea despre relaţia cu Cătălin Arabu

Cei doi erau aproape căsătoriţi, artistul a cerut-o de soție în emisiunea moderată de Teo Trandafir, însă la un moment dat, lucrurile s-au rupt definitiv între ei. După despărţire, Minodora a aflat că iubitul a şi înşelat-o.

Vedeta spune că a suferit după despărțire, dar și în clipa în care Cătălin Arabu și-a refăcut viața. La numai un an de la separare, acesta s-a căsătorit și a emigrat în Canada, unde au venit pe lume și două fete.

Da, a fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok. Ne blocam la prea mult.

De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare. Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții. 

Ulterior, am aflat că m-a înșelat. Foarte bravo lui și toată aprecierea mea, onest spun treaba asta, pentru că nu am simțit niciodată. Să știi că el pe mine m-a ocrotit, m-a răsfățat foarte tare și nu mi-a lipsit nimic”, a declarat Minodora, în emisiunea În oglindă.