Minor de 16 ani, arestat după ce a agresat sexual o femeie de 23 de ani. A furat de la victimă suma de 12.000 de lei!

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Constanța se confruntă cu acuzații grave, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile pentru presupusul viol al unei femei de 23 de ani, însoțit de un jaf soldat cu sustragerea a 12.000 de lei din locuința victimei. Incidentul Șocant:

20 dec. 2023, 22:21
Minor de 16 ani, arestat după ce a agresat sexual o femeie de 23 de ani. A furat de la victimă suma de 12.000 de lei!
Minor de 16 ani, arestat după ce a agresat sexual o femeie de 23 de ani. A furat de la victima suma de 12.000 de lei!

Minor de 16 ani, arestat după ce a agresat sexual o femeie de 23 de ani. Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a confirmat că polițiștii din Năvodari l-au reținut pentru 24 de ore pe adolescentul în vârstă de 16 ani, sub suspiciunea de viol și jaf. Evenimentul tragic a avut loc pe 19 decembrie, când adolescentul ar fi intrat în locuința femeii de 23 de ani. Conform informațiilor, ar fi folosit violența pentru a o deposeda pe victimă de suma considerabilă de 12.000 de lei. Mai mult, el este acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu femeia împotriva voinței ei, anunţă Dobrogea TV.

Citeşte şi: O șoferiță de TIR arestată în Franța după ce a furat combustibil. Românca a fost ajutată de alți 3 bărbați

Victima, în vârstă de 23 de ani, a fost supusă acestei experiențe traumatizante, iar autorul presupus al atacului a fost adus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Tânărul a fost prezentat instanței, care, conștientă de gravitatea acuzațiilor, a decis arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi: Preot căzut în păcatul lăcomiei, arestat pentru că a cerut 100 de euro pentru o înmormântare. Cazul este anchetat şi de Biserică

Reprezentanții poliției au subliniat că ancheta este în desfășurare și că autorul presupus va răspunde în fața justiției pentru faptele sale. Incidentul a generat șoc și indignare în comunitatea locală, iar autoritățile promit o investigație completă și asigurarea că dreptatea va fi făcută în acest caz grav de viol și jaf.