Minor reținut după ce a fost prins că vindea droguri lângă mai multe școli! Ce au găsit polițiștii în casa lui

Un minor în vârstă de 17 ani a fost reținut vineri de procurorii DIICOT, după ce ar fi vândut cantități mari de droguri în apropierea unor școli din Dâmbovița. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit în locuința sa resturi de țigarete confecționate artizanal.
Alina Costache
01 mart. 2024, 23:23
Minor reținut după ce a fost prins că vindea droguri lângă mai multe școli! Ce au găsit polițiștii în casa lui

Minor reținut după ce a fost prins că vindea droguri lângă mai multe școli! Se pare că tânărul era filat de ceva timp de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, după ce aspra lui au început să planeze suspiciuni precum că ar comercializa droguri în apropierea mai multor școli din Târhovișe.

Citește și Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Artistul a fost ridicat de mascaţi din Bucureşti

Minor reținut după ce a fost prins că vindea droguri lângă mai multe școli!

Conform IPJ Dâmbovița, din cercetările făcute a rezultat că, în luna februarie 2024, tânărul ar fi comercializat și ar fi oferit cu titlu gratuit diferite cantități de canabis, inclusiv unor elevi, atât în proximitatea unității de învățământ unde sunt înmatriculați aceștia, cât și în locuința sa.

În urma percheziției domiciliare efectuate, oamenii legii au descoperit resturi de țigarete confecționate artizanal, un grinder cu urme de materie vegetală, precum și alte mijloace de probă pe care le-au ridicat pe loc, fiind considerate probe concludente în anchetă.

Astfel, procurorii DIICOT au dispus vineri reținerea persoanei cercetate, ulterior fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița, cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

”Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmbovița. 

Bunică de 87 de ani, dealer de droguri în Ialomița

O femeie de 87 de ani este cercetată de DIICOT Ialomița într-un dosar de trafic de droguri de risc, fiind acuzată că a vândut canabis și cocaină cu suma de 1.700 de lei la fiecare tranzacție.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de DIICOT, anchetatorii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ialomița într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de risc.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în cursul anului 2023, doi inculpaţi şi un suspect (membri ai aceleaşi familii), din care unul aflat în executarea unei pedepse privative de libertate, au constituit un grup infracţional organizat având ca scop săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc, aceştia efectuând în perioada iunie 2023 – februarie 2024 activităţi de coordonare, colaborare şi sprijinire în cadrul grupului, precum şi activităţile de deţinere, transport şi vânzare de droguri de risc (canabis) şi mare risc (cocaină) pe raza judeţului Ialomiţa”, arată sursa citată.

Anchetatorii spun că, la indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membrii ai grupării, o inculpată a comercializat cantități de canabis și cocaină, cu suma de 1.700 de lei fiecare tranzacție.

În timpul percheziției domiciliare efectuată la locuința acesteia, au fost identificate și ridicate 22 de pungi din plastic transparent conținând 2,4 kilograme canabis, suma de 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă.

„Cu privire la inculpată, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Ialomiţa au dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) şi starea de sănătate specifică etăţii”, a transmis DIICOT.

Citește și Maru, dealerul lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!