Minora de 11 ani din Bragadiru a fost găsită de oamenii legii. Nu a fost victima vreunei infracţiuni

Operațiune a poliției după ce o fetiță de 12 ani a dispărut lângă Capitală. Minora a fost văzută ultima dată în apropierea unui magazin din Bragadiru.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 09:02
Minora de 11 ani din Bragadiru a fost găsită de oamenii legii. Nu a fost victima vreunei infracţiuni

UPDATE: În urma activităților de căutare efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov împreună cu polițiștii Secției 11 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, minora a fost găsită pe raza municipiului București Sector 3, la un centru comercial.

Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar în prezent se află în custodia polițiștilor Ilfoveni, urmând să fie condusă la sediul Poliției Oraș Bragadiru, unde va fi încredințată mamei.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov desfășoară activități specifice de căutare a unui minore, în vârstă de 11 ani, care, în dimineața zilei de 12 septembrie, a plecat de la domiciliul său, din orașul Bragadiru și nu a mai revenit.

Citește și: Poliţia este în alertă! O adolescentă de 16 ani, din Caracal, a dispărut de acasă de două săptămâni

Sesizarea a fost făcută prin apel 112 de către mama minorei, care a declarat faptul că fiica ei, în vârstă de 11 ani, a plecat de acasă în jurul orelor 08:20, pentru a merge la un magazin și nu s-a mai întors la adresa de domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,50 m, păr șaten cu vârfurile blonde, ochii căprui. La data pelcării minora purta un tricou de culoare turcoaz cu inscripția PUMA, blugi negri și adidași roz.

Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze serviciul unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.