MINORĂ de 15 ani, arestată pentru PROXENETISM. Fata racola alte copile pe Facebook şi le PROSTITUA FOTO

O tânără din Canada, care a devenit proxenetă la vârsta de 15 ani, a fost condamnată la şase ani şi jumătate de închisoare du trei ani de procese.

10 nov. 2014, 10:58

Kailey Oliver-Machado, o adolescentă care are acum 18 ani, din Canda, obişnuia să racoleze fete de 13 ani din complexul rezidenţial Walkley, Ottawa, folosind Facebook, ca apoi să le mintă că vor fi plătite dacă participă la anumite petreceri şi dorm acolo peste noapte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Imagini incredibile. Cum sunt „recompensate” PROSTITUATELE pentru talentul şi loialitatea lor de către PEŞTI

Iniţial, victimele erau drogate şi fotografiate în ipostaze intime. Ulterior, proxeneta minoră le obliga să facă sex cu diverşi indivizi şi le ameninţa cu bătaia. Şocant este faptul că unele copile îşi luau ursuleţii de pluş şi pijamalele de acasă, crezând că vor dormi „la o prietenă”, ca apoi să fie duse de taximetrişti la casele clienţilor, care plăteau chiar şi 400 de dolari pentru o singură partidă de sex.

Citeşte şi Un proxenet din Constanţa care găzduia minore în locuinţa sa, reţinut de poliţişti

Fata s-a confruntat cu 27 de capete de acuzare, printre care trafic de persoane, agresiune sexuală şi chiar producţia şi posesia de materiale pornografice cu minori. Mai mult, adolescenta nu a acţionat singură, ci alături de două prietene. Judecătorii spun că reţeaua de proxenetism era organizată într-un mod cât se poate de profesionist, acesta fiind şi motivul pentru care tânăra a fost judecată ca un adult.