Un proxenet din Constanţa care găzduia minore în locuinţa sa, reţinut de poliţişti

Un bărbat de 57 de ani din Medgidia a fost reţinut miercuri, după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce a primit 200 de lei de la doi investigatori sub acoperire, în schimbul oferirii a două prostituate pe care individul le găzduia de mai multe luni în locuinţa sa.

24 sept. 2014, 17:38
Un proxenet din Constanţa care găzduia minore în locuinţa sa, reţinut de poliţişti

În casa proxenetului, poliţiştii au depistat cinci tinere, trei dintre acestea fiind minore.

„Azi, 24 septembrie, o echipă de flagrant formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa – S.I.C. şi S.I.P.I. Constanţa, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au realizat un flagrant, în baza unor activităţi specifice de supraveghere ce s-au derulat pe o perioadă de 3 luni, la domiciliul lui A. D., de 57 de ani, care a fost surprins de către oamenii legii în timp ce primea suma de 200 lei de la doi investigatori sub acoperire în schimbul oferirii a două prostituate pe care acesta le găzduia de mai multe luni în locuinţa sa şi pe care le determina să întreţină raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 100 lei”, au informat, printr-un comunicat remis presei, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa.

Citeşte şi PERCHEZIŢII la proxeneţii din Olt. Mai multe fete, SECHESTRATE şi obligate să se prostitueze

Potrivit acestora, bărbatul lua respectivele sume de bani, tinerele găzduite de el beneficiind numai de hrană şi îmbrăcăminte din banii obţinuţi în urma practicării prostituţiei.

Individul va fi prezentat, joi, procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de proxenetism.

Citeşte şi Reţea de proxeneţi dezmembrată în Spania: 17 ROMÂNCE au fost eliberate dintr-un bordel