Minora găsită înecată după ce dispăruse în urmă cu trei luni era însărcinată

Adolescenta dată dispărută în luna februarie a fost găsită înecată, în zona localităţii Partizani, autopsia efectuată de autorităţi relevând că aceasta era însărcinată.

05 mai 2014, 09:23
Minora găsită înecată după ce dispăruse în urmă cu trei luni era însărcinată

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, corpul adolescentei dispărută pe data de 12 februarie a fost găsit săptămâna trecută în apropiere de satul Partizani, localitate situată pe braţul Sulina al Dunării.

„Cercetările preliminare au relevat că este vorba de o persoană de sex feminin, de aproximativ 15-16 ani, iar în funcţie de îmbrăcămintea şi bunurile găsite s-a ajuns la concluzia că este vorba de Mădălina Andreea Popa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, Daniela Condrea.

Trupul adolescentei căutată în luna februarie de sute de poliţişti a fost transportat la morgă pentru necropsie, prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, Dan Stepanencu, susţinând că în momentul decesului minora era însărcinată.

„În momentul de faţă, continuă cercetările privind împrejurările în care adolescenta a murit, cauza decesului fiind înecul. Deocamdată, nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor”, a precizat pentru Agerpres prim-procurorul adjunct Dan Stepanencu.

Mădălina Andreea Popa, în vârstă de 16 ani, din satul Cişmeaua Nouă, comuna Casimcea, a fost văzută ultima dată pe data de 12 februarie, în centrul oraşului Tulcea, în ziua respectivă aceasta trimiţându-le părinţilor un mesaj de adio care lăsa să se înţeleagă că intenţionează să se sinucidă.

Potrivit datelor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, 82 de minori din judeţ au fost daţi dispăruţi în anul 2012, iar anul trecut numărul lor a scăzut la 56. Dacă în anul 2012, toţi copiii pentru care organele de poliţie au solicitat sprijinul populaţiei au fost găsiţi, anul trecut o singură minoră dată dispărută în luna decembrie nu a mai fost descoperită.