Minune de Crăciun, prima întâlnire cu Moşul pentru o familie de copii sărmani. Povestea micuţilor i-a impresionat pe pompieri FOTO

Moş Crăciun a poposit iarna aceasta pentru prima oară în casa familiei Moraru, din localitatea constănţeană Corbu. Pentru a ajunge mai repede la copiii nevoiaşi, acesta s-a urcat în autospeciala pompierilor de la ISU Dobrogea.

19 dec. 2019, 16:02

Cristinel Moraru şi cei trei copiii ai săi locuiesc la marginea satului Corbu. Părăsit în urmă cu câțiva ani de soție, bărbatul își crește singur copiii. Fetița cea mare, în vârstă de 13 ani, a murit de plămâni, dar greutățile nu l-au doborât pe tatăl care a rămas alături de copiii lui. Nu i-a abandonat, nu i-a părăsit, ci se chinuie să-i crească așa cum poate, după cum scrie libertatea.ro.

Banii pe care-i câștigă părintele abia îi ajunge să aibă ce le pune pe masă copiilor. De cadouri de Crăciun nu poate fi vorba. De fapt, n-a fost niciodată, până anul acesta, când Moșul a venit la frățiorii mai mici: o fetiță de 5 ani și gemenii de 9 ani. Pompierii de la ISU Dobrogea au aflat de situația copiilor, s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat haine, alimente, dulciuri și jucării, l-au căutat pe Moș Crăciun, l-au urcat într-o autospecială și s-au oprit cu el direct în poarta familiei. Astfel, pentru Moraru Cristinel și copiii lui, Moșul a venit prima dată.