Minune: O adolescentă a fost singura supravieţuitoare a unui accident de avion

O adolescentă de 16 ani, zbura alături de bunici la bordul unui avion privat de mici dimensiuni ce a plecat din Montana, iar destinaţia era Lynden, Washington.

14 iul. 2015, 12:54

Avionul în care se afla Autumn Veatch împreună cu bunicii ei era un avion uşor. Aparatul a zburat un timp deasupra norilor, apoi s-a lovit de o stâncă şi s-a prăbuşit, în scurt timp de la decolare, într-o zonă sălbatică. După accident, tânăra americancă a reuşit să iasă din avion, dar nu  i-a mai putut salva şi pe bunicii ei, care au dispărut, pur şi simplu, după impactul avionului cu stânca.

Autumn a petrecut două zile în zona pustie în care căzuse avionul şi a stat noaptea în apropierea unui râu. A  reuşit apoi să iasă la şosea, de unde a fost luată de un şofer care trecea pe-acolo.

Părinţii fetei au alertat autorităţile imediat după ce au aflat că avionul, de tip Beech A-35, nu a ajuns la destinaţie, într-o localitate din statul Montana, informează The Guardian. Bunicii adolescentei nu au fost găsiţi nici până acum. Echipele de salvare încearcă să găsească corpul adulţilor aflaţi la bord, însă operaţiunea este anevoioasă, pentru că zona este o zonă greu accesibilă.