Minune sau trucaj? Iisus li se arată credincioşilor la New Orleans FOTO INCREDIBIL

Sute de persoane care au luat cu asalt o capelă din New Orleans pentru a vedea minunea apariţiei lui Iisus pe o coloană din interiorul acesteia.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 06:43

Miracol sau coincidenţă în Săptămâna Mare a credincioşilor catolici? Chipul lui Iisus a apărut pe coloana Capelei Ursuline din New Orleans. Imaginea este privită de mulţi ca fiind o minune, în timp ce mulţi sceptici spun că este doar o reflexie a luminii filtrate printr-un candelabru. Chiar şi aşa, care ar fi şansele ca reflexia să formeze tocmai chipul Mântuitorului, şi tocmai în săptămâna dinaintea Paştelui catolic, este răspunsul credincioşilor.

În ultimele două săptămâni, capela a devenit loc de pelerinaj pentru curioşi şi credincioşi.

O măicuţă care frecventează capela spune că pe 22 martie o tânără a intrat în capelă să se roage şi i-a cerut la final lui Dumnezeu un semn. Atunci a apărut imaginea Mântuitorului pe stâlpul de lângă altar. Scepticii spun că este doar o reflexie a luminii filtrate printr-un candelabru. Cu toate acestea, nimeni nu a observat imaginea până acum. „Nu am mai văzut niciodată imaginea şi am venit aici de multe ori. Foarte mulţi oameni au fost aici şi nu au văzut imaginea”, spune măicuţa Carla Dolce.