Georgiana Lobonț aruncă bomba în showbiz. Vrea să se împace cu Vlăduța Lupău. ”E o fată foarte bună, mi-a trecut supărarea”

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au fost protagonistele unui adevărat scandal în showbiz, atunci când și-au adus acuzații reciproce care mai de care. Acum, însă, surpriză. Georgiana Lobonț aruncă bomba și spune că vrea să se împace cu nașa fetiței sale.

09 nov. 2021, 13:30
Georgiana Lobonț aruncă bomba în showbiz. Vrea să se împace cu Vlăduța Lupău. ”E o fată foarte bună, mi-a trecut supărarea”

Vlăduța Lupău

și Georgiana Lobonț sunt unele dintre cele mai iubite și apreciate artiste din showbiz. Chiar și așa, cele două nu au dus lipsă de scandaluri. Ba chiar, în urmă cu ceva timp, s-au certat public și și-au adus acuzații care mai de care.

Acum,  însă, surpriză. Georgiana Lobonț spune că a dat uitării tot ce s-a întâmplat și că își dorește să se împace cu Vlăduța Lupău, cea care este, de altfel, și nașa fetiței sale.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea „Viața vedetelor”, Georgiana Lobonț a povestit ce s-a întâmplat între ea și Vlăduța Lupău și a transmis că este sigură că, la un moment dat, cele două vor relua legătura.

„Nu am mai vorbit (n.r. Vlăduța Lupău), dar îți spun sincer că mi-a trecut tot ce am avut, aceea supărare pe care am avut-o. Cu mâna pe inimă îți spun, dacă vede cumva cineva din apropiații ei, eu chiar nu am nici-o treabă, ea este chiar o fată foarte bună, eu așa am cunoscut-o, probabil că succesul, ți-am zis, de multe ori te schimbă, sau poate pentru o perioadă îți schimbă gândirea. Poate că nu trebuia să reacționez nici eu așa, să fiu mai calmă, sau mai iertătoare, știi cum îmi zice Rareș mereu. Rareș de exemplu, nu ar fi reacționat cum am reacționat eu, dar ea este un om foarte bun, de asemenea și nașul copiilor mei, de fapt al fetiței mele.

Tot ce se întâmplă în viața mea, se întâmplă cu un scop, știu exact care este scopul dar nu are rost să-l spun acum, și vreau ca totul să se întâmple într-un fir epic. Îmi doresc să revenim la o situație mai bună, dar toate lucrurile astea sunt convinsă că se vor întâmpla în timp… Pentru că o să ajung și eu, și ea, la o maturitate!

Nu am mai primit semnale din partea ei și mă bucur că nu mai sunt răutăți. Și asta e de bine! Probabil că și eu luam lucrurile altfel, nu dau vina pe nimeni acum, lucrurile ți-am spus se întâmplă cu un scop și pentru mine s-au întâmplat în foarte bine. Poate că ăsta a fost scopul. Normal că îmi doresc să ne împăcăm, îmi doresc să fie lucrurile bune între toată lumea, eu nu am treabă cu nimeni, cred că nici ea nu mai are nici-o treabă, ce a fost a fost, nu se poate șterge nici cu buretele pentru că nu a fost ceva infim. Și ea este o persoană credincioasă și eu sunt la fel, și cu siguranță viitorul o să ne rezerve multe”, a spus aceasta în cadrul emisiunii „Viața Vedetelor”.