Minuni din HÂRTIE: Un sculptor creează adevărate OPERE de ARTĂ flexibile printr-o metodă INEDITĂ VIDEO

Artistul chinez Li Hongbo a reuşit să uimească lumea artei prin realizarea de sculpturi flexibile din hârtie. El este unul dintre puținii artiști care se ocupă cu asta, fiind vorba de o muncă dificilă, dar care oferă o serie de iluzii incredibile celor care văd rezultatele.

08 feb. 2014, 17:05

Măiestria artistului a fost recunoscută în toată lumea, Li Hongbo având nevoie de peste 20.000 de bucăți de hârtie pentru o singură sculptură. Astfel, cu toate că la început nu par să fie cu nimic diferite faţă de obiectele de artă normale, ele devind cu adevărat interesante în momentul în care sunt atinse, potrivit Oditty Central.

Citeşte şi Rezultatul este incredibil: Un artist creează SCULPTURI uimitoare în hârtia CĂRŢILOR VECHI FOTO

Astfel, cu toate că par create dintr-un material solid, ele sunt extrem de flexibile datorită zecilor de mii de straturi de hârtie suprapuse şi şlefuite.

La început nu crezi că este posibil ca ele să se miște, dar dacă o atingi descoperi schimbarea. Sculpturile mele se mișcă, se întind, se răsucesc, se contractă, fac orice. Realizarea unora dintre ele poate dura și luni de zile – sunt atent la fiecare detaliu astfel încât totul să fie perfect. Centrul trebuie să fie bine stabilit pentru că structura este flexibilă. S-ar răsturna dacă nu ar fi bine centrată„, spune artistul din Beijing într-un interviu pentru Crane TV.

Citeşte şi Bio-bateria care transformă hârtia în electricitate

Creaţiile dau impresia unui acordeon, ele putând fi transformate în alte forme ciudate, ca apoi să revină la starea iniţială.