Minunile MACHIAJULUI: Un make-up artist TRANSFORMĂ femeile obişnuite în SUPERSTARURI FOTO

Ai putea crede că vedetele de la Hollywood sunt frumuseţi naturale, dar acest lucru nu este întodeauna adevărat. Make-up artistul Vadim Andreev, din Rsuia, face transformari incredibile, demonstrând că oricine poate arăta ca o celebritate, cu un pic de machiaj.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 18:12

Vadim Andreev, în vârstă de 29 de ani, locuieşte în Sankt Petersburg şi a început să-şi dezvolte abilitățile când avea doar 16 de ani.

„A fost hobby-ul meu. Mi-a plăcut cu adevărat să transform oamenii încă de când eram copil. Când am crescut am decis să devin un profesionist în make-up și hair styling”, a declarat Vadim, care a devenit cunoscut în toată lumea pentru talentul său uimitor. El chiar a început să-i învețe pe alții cum să folosească în mod corespunzător machiajul pentru rezultate cu adevărat incredibile. El a fost prezent, de asemenea, la mai multe emisiuni TV din Rusia.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre FONDUL DE TEN

Site-ul său oferă servicii de machiaj pentru ocazii speciale, cum ar fi nunţi si petreceri.

În timpul unui „makeover”, Vadim face fotografii înainte și după pentru a arăta clientelor că o persoană obişnuită poate deveni un „superstar” cu ajutorul machiajului.

Scopul său principal este să sporească frumuseţea naturală şi nu să o mascheze sub o tonă de machiaj.

CITEŞTE ŞI: Ce trucuri de machiaj ar trebui să foloseşti pentru a părea mai slabă la faţă