Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Oana Roman, despre problemele de sănătate ale mamei ei: „Din cauza acestei recidive s-a simţit rău”

Mioara Roman a ajuns pe mâinile medicilor de la Spitalul Colentina după ce a acuzat stări de rău. Oana Roman a dezvăluit, într-un InstaStory, că starea de sănătate a mamei ei o îngrijorează, dar este oarecum liniştită că este pe mâini bune, iar condiţiile din spital sunt excelente.

05 mai 2022, 17:22

Mioara Roman urmează să stea câteva zile în spital pentru investigaţii. „Din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite, pentru că nu se simțea bine. Am venit la Spitalul Colentina și, cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și de cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o duc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala„, a povestit Oana pe Instagram.

Mioara Roman se confruntă cu o infecţie urinară recidivantă

Ulterior, după ce a obţinut mai multe informaţii de la medici despre starea de sănătate a mamei ei, Oana a revenit cu precizări. Se pare că stările de rău acuzate de Mioara Roman au fost datorate unei infecţii urinare recidivante.

Citeste si Mioara Roman a împlinit 82 de ani. Cum arată acum fosta soţie a lui Petre Roman: „Am sărbătorit-o acasă, în familie!”

Ei, bine, din fericire nu este nimic grav. Deocamdată, lucrurile sunt ok, eu am dus-o pe mama la spital pentru că acuza o stare de oboseală şi pentru că oricum era momentul să i se facă reevaluarea neurologică, diabetică etc. Oricum, o dată la şase luni, ea trebuie să facă analize şi investigaţii pentru a vedea dacă trebuie schimbat tratamentul. Din păcate, i-a recidivat infecţia urinară, într-o formă mai uşoară decât data trecută, şi din cauza acestei recidive s-a simţit un pic rău. Este la spital până mâine şi este foarte ok„, a precizat Oana într-un InstaStory.

La sfârşitul lunii februarie, Mioara Roman s-a confruntat cu o primă infecţie urinară. oana Roman declarase atunci că infecţia a fost „foarte urâtă, spre sepsis„.

Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Citeste si Oana Roman, despre evacuarea lui Traian Băsescu: „Dumnezeu a făcut dreptate”