Mioara Roman, de urgenţă la spital. Anunţ tulburător al Oanei Roman: „Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici”

Mioara Roman trece prin clipe grele. Anunţul trist a fost făcut chiar de fiica ei pe pagina de Instagram.

06 aug. 2022, 21:19

Oana Roman a postat un InstaStory extrem de îngrijorător. Fără să dea prea multe detalii, fiica Mioarei şi a lui Petre Roman a anunţat doar că mama ei se află la spital. Starea de sănătate a fostei profesoare de limbă arabă pare să fie una destuld e gravă din moment ce Oana s-a declarat lipsită de putere şi a invocat ajutorul lui Dumnezeu.

Ultima dată când Mioara Roman a avut nevoie de spitalizare a fost la începutul lunii mai. Şi atunci tot Oana a fost cea care a dat vestea. Atunci, Mioarei Roman i se reactivase o infecţie la rinichi.

Azi din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. (…) E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, scria Oana pe Instagram la acel moment.

Mioara Roman suferă de Parkinson

Ajunsă la 82 de ani, Mioara Roman se luptă cu o serie de afecțiuni destul de grave. În ultimii doi ani, starea ei de sănătate s-a deteriorat treptat. Fosta soție a lui Petre Roman s-a operat și de colecist, iar apoi i-a fost scos și un lipom infectat.

Mioara Roman a fost diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă, la acest moment, total paralizată și imobilă. A suferit, între timp, și mai multe accidente vasculare mici.

Citeste si Oana Roman reacţionează după acuzaţiile că şi-a abandonat mama în azil. Ce probleme de sănătate are Mioara Roman. „Degenerările astea neuronale nu stau pe loc”

Are destule probleme de sănătate. Degenerările neuronale nu stau pe loc și nici nu dau înapoi. Facem tot ce putem să le ținem pe loc. Are niște probleme are țin de partea neuronală. A făcut o serie de mici accidente vasculare. Are o pareză la mâna dreaptă. Are nevoie de îngrijiri speciale.Trebuie să facă kinetoterapie, are nevoie de ajutor, nu mai poate să își miște mâna dreaptă deloc. A învățat să mănânce cu stânga”, a declarat Oana Roman, la Pro TV.

La începutul anului 2022, Mioara Roman a fost infectată și cu Covid 19, însă a trecut cu bine de boală, fiind vaccinată.

Oana Roman a decis să-și interneze mama, încă începând de anul trecut, într-un centru de recuperare unde beneficiază de asistență de specialitate non-stop.

Citeste si Lorena Buhnici a comis-o din nou: „Bame, praz… asta e mâncare de săraci”. Oana Roman o taxează: „Ai un minim de bun simț”