Mioara Roman, în stare gravă la spital. Oana Roman a transmis un mesaj alarmant pe rețelele sociale: „Are nevoie de multe rugăciuni”

Mioara Roman a ajuns în stare gravă la spital și se confruntă cu probleme mari de sănătate. Oana Roman le-a cerut fanilor să se roage pentru mama ei.

09 oct. 2023, 12:15
Mioara Roman, în stare gravă la spital. Oana Roman a transmis un mesaj alarmant pe rețelele sociale: „Are nevoie de multe rugăciuni”
Oana Roman, îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman trece prin momente cumplite, după ce mama sa a fost internată în spital. Starea de sănătate a Mioarei Roman nu este deloc bună, iar vedeta a cerut ajutorul fanilor pe rețelele sociale.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman a dezvăluit că mama ei nu se simte bine și i-a făcut un set de analize pentru a vedea dacă trebuie să fie internată în spital sau nu. Medicii au decis să fie internată pentru a-i administra tratamentele necesare și se pare că starea ei de sănătate se înrăutățește.

Citește și: Marius Elisei dă totul din casă! Ce spune despre femeia cu care a înlocuit-o pe Oana Roman: „Nu face parte din această lume”

Vedeta le-a cerut fanilor să se roage și să-i transmită gânduri bune fiindcă are numeroase probleme. Oana Roman spune că este singură în această luptă și încearcă să aibă cât mai multă grijă de cea care i-a dat viață.

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni. Multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciuni pentru ea. Știu că vor mereu faceți asta pentru mine, mereu când vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine. Știți că sunt singură în această luptă de a o ține să trăiască cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a transmis Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, anunț trist despre mama ei. Vedeta este profund îndurerată: „Din păcate, nu avem ce face”

Vedeta a atras atenția rudelor sale că nu s-au interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman.

„Vă mulțumesc mult pentru mesaje și rugăciuni. Contează enorm pentru mine. Cumva mă sprijin pe voi căci…nimeni dintre „rudele” mele nu s-a interesat în aceste zile de starea mamei. Doamne ajută!”, a mai spus ea.