Oana Roman, anunț trist despre mama ei. Vedeta este profund îndurerată: „Din păcate, nu avem ce face”

Oana Roman, anunț trist despre mama ei. Vedeta este îngrijorată de starea de sănătate a femeii, chiar dacă știe că este bine îngrijită la azilul unde este internată. Chiar dacă își vizitează mama destul de des la centru, recunoaște că îi este greu de fiecare dată.

19 sept. 2023, 21:31
Oana Roman, anunț trist despre mama ei. Vedeta este profund îndurerată: „Din păcate, nu avem ce face”

Oana Roman, anunț trist despre mama ei. Recent, vedeta a împărtășit pe rețelele sociale cum se simte cu adevărat și ce sentimente o încearcă într-o asemenea situație.

Citește și: Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată, psihic mai ales”

Oana Roman, anunț trist despre mama ei

De când mama ei are probleme de sănătate, fiica lui Petre Roman spune că simte neputincioasă. În plus, tratamentul pe care îl urmează femeia nu pare să o ajute foarte mult.

Am fost la mama, am stat cu ea pe terasă, am băut o cafea. Cel mai greu lucru pe care mi-a fost dat să-l trăiesc realmente emoțional și uman în viața asta până acum este această neputință pe care o simt în raport cu situația ei, care nu se poate îmbunătăți cu nimic, medical vorbind. Asta e cel mai greu, dar asta e viața! Din păcate, nu avem ce face”, este mesajul transmis de Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman se face profesoară

Oana Roman a dezvăluit în urmă cu mai multe săptămâni că și-a mutat fiica la o școală privată, care este mai aproape de casă, însă abia acum s-a aflat și motivul care a stat la baza acestei schimbări.

Mai exact, fiica lui Petre Roman a declarat că o să fie profesoară chiar la școala unde o să învețe Isabela din toamnă. Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales că va preda cursuri de bune maniere.

Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare.

Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a declarat Oana Roman.