Mira a suferit un accident rutier. Mașina de lux a artistei este grav avariată: „Sunt bine, asta contează! Mulțumesc, Doamne-Doamne”

Mira a suferit un accident rutier. Cântăreața a trăit clipe de groază în timp ce se afla la volan. Un alt autoturism nu s-a asigurat și a intrat direct în bolidul ei de lux, cauzând avarii serioase. Din fericire, artista este bine, nu a pățit nimic, însă mașina ei este în service și va sta acolo o perioadă.

16 sept. 2023, 12:31
Mira a suferit un accident rutier. Mașina de lux a artistei este grav avariată: „Sunt bine, asta contează! Mulțumesc, Doamne-Doamne”
Mira a suferit un accident rutier

Mira a suferit un accident rutier. În vara anului trecut, artista și-a făcut un mare cadou, și-a cumpărat o mașină electrică, de lux, al cărei preț depășește 70.000 de euro. La un an distanță, tânăra solistă a făcut accident în București, un alt șofer a intrat în mașina ei și a avariat-o, așa că pentru ceva timp va depinde de taxiuri, întrucât bolidul a ajuns direct la service.

Citește și: Mira a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat artistei. „Povestea continuă după aproape trei luni”

Mira a suferit un accident rutier

Din fericire, Mira nu a fost rănită, lucru pentru care este recunoscătoare. Este, însă, mâhnită că automobilul pe care a dat bani buni și pe care a visat să-l aibă a fost avariat. „Sunt bine, asta contează! Mulțumesc, Doamne-Doamne, că se putea și mai rău, dar acum nu mai am mașină. Un nene nu s-a asigurat. Nu e vina mea, în caz că vă întrebați. Eu circul pașnic, pe treaba mea, n-am treabă cu nimeni.

Au alții treabă cu mine. Uitați-vă la mine cu plânsul în gât, panicată la volan, în timp ce mă duceam la radio. Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat, să vadă cât pot să ducac”, a povestit Mira pe Instagram.

Mira și-a schimbat look-ul recent

În urmă cu doar câteva zile, Mira a simțit nevoia să facă o schimbare de look, așa că a mers la salonul de înfrumusețare și și-a făcut breton. Foarte încântată de rezultat, le-a arătat admiratorilor săi cum se va prezenta de acum în fața lor, mai ales că în ultima vreme a spus pas schimbărilor de look.

S-a întâmplat schimbarea. M-am întors in timp, ultima data când aveam breton aveam vreo 7-8 ani”, a spus Mira în mediul online la scurtă vreme după ce a ieșit din salonul de înfrumusețare, foarte entuziasmată și încântată de rezultat. (Vezi AICI schimbarea)