Mira a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat artistei. „Povestea continuă după aproape trei luni”

Mira a ajuns de urgență la spital. S-a confruntat cu problemele de sănătate pe care le-a avut și în trecut, în urmă cu trei luni. A ținut și tratament, însă nu a ajutat-o prea mult.

17 aug. 2023, 21:07
Mira a ajuns de urgență la spital. Ce i s-a întâmplat artistei. „Povestea continuă după aproape trei luni”

Mira le povestește mereu fanilor de pe Instagram tot ce se întâmplă în viața ei, inclusiv experiențele mai neplăcute. Recent cântăreața le-a spus fanilor că tocmai a ieșit de la urgențe. A trecut printr-o situație similară și cu câteva luni în urmă. Credea că lucrurile s-au rezolvat, însă a ajuns să treacă din nou prin aceeași situație.

„Povestea continuă după aproape trei luni de când l-am luat pe puiul Rai”, a scris Mira, pe Instagram.

Citește și Oana Roman și Marius Elisei, vacanță de vis în Bulgaria. Cum s-au fotografiat cei doi: „În viață nu este nevoie să dai explicații”

Artista a spus că are o micoză de care nu a putut scăpa și pe lângă acest lucru, și Olly, pisica artistei, este plină de ciuperci. Mira a spus că urmează un tratament timp de șase săptămâni și i-a fost recomandat să folosească o cremă, deși și în trecut, mai exact în urmă cu două luni, a utilizat-o.

„Eu tocmai care am ieșit de la doctor pentru că nu-mi trece micoza luată de la Rai și mai noi Olly este plină de ciuperci. Și uitați aici listă pentru că va trebui să iau șase săptămâni pastile și să mă mai dau încă șase săptămâni cu cremă, după ce m-am dat deja două luni aproape. E superb”, a spus Mira, pe Instagram.

Mira s-a confruntat cu probleme de sănătate și în vacanța din Bali

Acum câteva luni, cântăreața a fost plecată într-o vacanță în Bali, acolo unde, pe lângă că s-a bucurat de câteva zile de relaxare, s-a confruntat și cu probleme de sănătate, asta pentru că a luat o bacterie, mai exact helicobacter.

Citește și Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor! Artista nu își poate reveni după divorțul de soțul său turc. ”Nu mai sunt sociabilă”