Mira vine cu vestea mult așteptată pentru fani. Artista, primele dezvăluiri despre sarcină: „Primul pas l-am făcut amândoi”

Mira este în culmea fericirii. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Levi Elekes și vrea să treacă la pasul următor. Cântăreața își dorește să fie mamă tânără.

02 sept. 2022, 20:41

Mira trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Levi Elekes. Cei doi au făcut pași importanți în relația lor și locuisc deja împreună, dar au și planuri importante de viitor.

Citește și Cine e Ianula, soția lui Laurențiu Duță. Cei doi împlinesc 29 de ani de relație. „De atunci, din 1993, am rămas împreună”

Cei doi porumbei își doresc să devină părinți cât mai repede, mai ales că artista vrea să fie mămică tânără.

Artista este foarte fericită în prezent și se poate spune că și-a găsit sufletul pereche. Mira are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său și spune că are tot ce își poate dori alături de aceasta.

„Primul pas l-am făcut amândoi. Ori e pasiune, ori nu e. Este un om care mă susține. Mă simt bine. Mă simt cea mai frumoasă dintre toate. O simt în toți porii, nu e ceva din care să am dubii. Eu când am dubii știu clar că este ceva din capul meu.

Este cel mai frumos om pe care l-am cunoscut. Din toate punctele de vedre. E de departe cel mai frumos. Nu pot să îi găsesc o singură calitate”, a declarat Mira, pentru „Podcastul lui Damian Draghici”.

Vedeta nu vrea să piardă timpul, iar pentru că lucrurile merg așa cum a visat lângă iubitul său,  Levi Elekes, aceasta a explicat că își dorește să își mărească familia. Pe cât de mare este această dorință, pe atât sunt și temerile legate de ceea ce ar urma, odată cu venirea pe lume a copilului.

Cântăreața a recunoscut că iubește copiii, însă a explicat faptul că genul acesta de lucruri importante vin natural.

”Vreau să fiu mamă tânără. Chiar acum vorbeam cu prietena mea pe drum și am văzut o femeie însărcinată. Și zic ‘Cred că e greu rău să fii însărcinată, să treci prin etapele astea.’ Iubesc copiii și abia aștept să am unul. Însă, îmi e teamă de ce o să urmeze. Mereu îi spun iubitului meu că abia aștept să facem un copil. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Chestiile astea vin natural”, a mai spus Mira.

Citește și FOTO: Ce a fascinat-o instant pe sexy-fiica lui Mircea Geoană la soțul ei. Legătura neștiută a americanului cu România